ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε νόμιμος ούτε ηθικός ο Ντινόπουλος

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, με αφορμή την υπόθεση με την ασφάλιση του κ. Ντινόπουλου και την απόφαση του ΕΔΟΕΑΠ.

"Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση που πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις και κυνηγά επαγγελματίες με ελάχιστα χρέη, θα ήταν οι υπουργοί της να μην δηλώνουν άνεργοι για να γλυτώσουν από τις ασφαλιστικές τους εισφορές", αναφέρει στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνεται ότι

"Η πρωτοφανής απάτη του υπουργού Εσωτερικών, Α. Ντινόπουλου, εις βάρος του επικουρικού ταμείου των δημοσιογράφων, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Εφημερίδας των Συντακτών, συνιστά μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα για την κυβέρνηση. Ο υπουργός κατηγορείται ότι έκλεβε κανονικότατα το ΕΔΟΕΑΠ, αφού δεν πλήρωνε τις εισφορές του δηλώνοντας άνεργος, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιούσε τις ιατροφαρμακευτικές παροχές του ταμείου, φτάνοντας σήμερα να χρωστά γύρω στα 30.000 ευρώ σε εισφορές! Για πόσο ακόμα θα ηγείται ο κ. Ντινόπουλος ενός τόσο κρίσιμου υπουργείου και θα τον καλύπτει ο κ. Σαμαράς;"