Θεοδωρικάκος για υπόθεση βιασμού 24χρονης: Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους

Θεοδωρικάκος για υπόθεση βιασμού 24χρονης: Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους

«Ας προσέχουμε όλοι πως μεγαλώνουμε ιδίως τα αγόρια μας»

«Εμπιστεύομαι την Αστυνομία ότι κάνει με επαγγελματικό και άξιο τρόπο τη δουλειά της. Θέλω να ενημερωθώ πιο συγκεκριμένα, οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται για όλους, οποίοι και αν είναι αυτοί», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ερωτηθείς για την έρευνα που έχει ξεκινήσει για κύκλωμα μαστροπείας με αφορμή το πάρτι στο οποίο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού η 24χρονη ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «πέντε μήνες που υπηρετώ ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχω δει ότι όταν η αστυνομία είναι ελεύθερη να κάνει την δουλειά της την κάνει αποτελεσματικά και σε αυτά τα περιστατικά και σε αλλά» και πρόσθεσε:

«Ας προσέχουμε όλοι πως μεγαλώνουμε ιδίως τα αγόρια μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα τα αγόρια μας όπως και τα κορίτσια μας πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αγάπη και σεβασμός, ανδρισμός είναι να είσαι ευγενικός, να αγαπάς και να σέβεσαι μια κοπέλα και μια γυναίκα».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    "Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους". Αυτά ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δήλωσή του. Χα, Χα, Χα. Συγνώμη αν προκαλεί χλεβασμό το γέλιο μου Κύριε Θεοδωρικάκο. Χίλια συγνώμη αλλά προκαλούν γέλιο τα λεγόμενά σας. Και ξέρετε γιατί; διότι ποτέ μα ποτέ εσείς οι πολιτικοί και η ηγεσία κάθε υπουργείου δεν επιτρέπεται, δεν μπορεί να πει κάτι διαφορετικό. Το ξέρετε, και δεν τα πιστεύετε γι' αυτό και δεν τα τηρείτε αυτά που επικαλείστε, η μάλλον για να είμαι ποιο ακριβής τα τηρείτε κατά το δοκούν. Σιγά μην αγγίξετε γόνους "επιφανών" οικογενειών. Αφού Όοοοολοι οι πολιτικοί είστε αντιπρόσωποι της κοινωνίας. Είστε η προέκτασή της. Δεν χρειάζεται λοιπόν καμία ανάλυση για την ποιότητα και αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά σε τι κοινωνία ζούμε και θα καταλάβει. Επικρατούν η αδιαφορία, ωχαδερφισμός "οι αρπαχτές" και να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα. Αυτοί είμαστε. Εξαιρέσεις και βέβαια υπάρχουν. Πόσο; ίσα για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Τίποτα άλλο. Τέλος αυτά είναι τα εφόδια με τα οποία "οπλίζουμε" τα παιδιά μας κυρίως με την αδιαφορία μας. Οπότε γιατί να παλέψει, γιατί να αγωνιστεί ο νέος; Αφού εύκολα μπορεί με μια μικρή "παραβασούλα" να αποκτήσει ό, τι θέλει. Αρκεί να βρεθεί στην "σωστή πλευρά". Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.-

Παρακαλούμε περιμένετε ...