Καταγγελία βιασμού 24χρονης: Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο το θύμα – Φοβάται για την ζωή της

Καταγγελία βιασμού 24χρονης: Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο το θύμα – Φοβάται για την ζωή της

Φως στην υπόθεση θα ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης που κατήγγειλε το βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

Η κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο άτομο ενώ ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Η 24χρονη στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι άλλο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Μία εξέλιξη που θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

 

Πώς έδρασε το κύκλωμα μαστροπείας

Να σημειωθεί ότι τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται με βάση όσα κατέθεσε η καταγγέλουσα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Αντίγραφο της κατάθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, στη σουίτα του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλες εκδιδόμενες καλλίγραμμες γυναίκες, νεαρής ηλικίας. Η ίδια η καταγγέλουσα δεν ανήκει στις κοπέλες που έκαναν αυτή τη δουλειά.

Ερευνάται αν εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου

Μετά τον σάλο και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η καταγγελία της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας υπό το βάρος του θεσμικού του ρόλου παρενέβη ζητώντας αρμοδίως, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, να ερευνηθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα τελευταία 24ωρα και να αναλάβει την εποπτεία της έρευνας εισαγγελέας Εφετών.

 

 

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός επί της ουσίας ζητά έρευνα σε βάθος στο ανώτερο επίπεδο, ενώ στη σχετική του παραγγελία επικαλείται μία σειρά δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού Τύπου για τις καταγγελίες περί βιασμού της κοπέλας.

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο εργοδότης της 24χρονης.

«Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της» συμπλήρωσε ο ίδιος άνδρας.