Και πάλι βουλευτής της ΧΑ έξι μήνες μετά τα περί «πραξικοπήματος» ο Μπαρμπαρούσης

Και πάλι βουλευτής της ΧΑ έξι μήνες μετά τα περί «πραξικοπήματος» ο Μπαρμπαρούσης

Επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας λέγοντας πως η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει

Επανεντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, από την οποία είχε διαγραφεί μετά από δηλώσεις που είχε κάνει από το βήμα της Βουλής και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, ο κ. Μπαρμπαρούσης είχε κάνει ουσιαστικά έκκληση για «πραξικόπημα», κάτι που οδήγησε στην δίωξή του και μια τρελή και επικίνδυνη καταδίωξη στην εθνική οδό, και ένα κυνηγητό με την Αστυνομία μέχρι τη σύλληψή του.

Ο πρόεδρος της Βουλής ανέγνωσε στο Σώμα επιστολή του Κ. Μπαρμπαρούση με την οποία επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας δεδομένου ότι η υπόθεση του δεν έχει τελεσιδικήσει και αντιστοίχως επιστολή του γραμματέα της ΚΟ της Χρυσής Αυγής, Κ. Γερμενή, που ενημερώνει ότι εντάσσεται στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

Ο Μπαρμπαρούσης είχε στη συνέχεια επιχειρήσει να ανασκευάσει τα όσα είχε πει.

Στο κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης βαρύνεται με το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας με αφορμή το κάλεσμα του από το βήμα της Βουλής σε πραξικόπημα κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του για το «Μακεδονικό». Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την πλήρη εκδίκαση της υπόθεσης.

 

2
σχόλια
  1. avatar Κώστας Τσομπατζής

    Η δουλειά ενός βουλευτή και οχι ενός βολευτή είναι να αντιπροσωπεύει τον λαό.
    Πιστεύει κάποιος οτι αυτοί που ευχήθηκαν το ίδιο με τον παραπάνω βουλευτή που τόλμησε και το είπε είναι λίγοι; Σας πληροφορώ οτι το έχω ακούσει και το εχω δει γραμμένο χιλιάδες φορές.

  2. avatar Μιριδισ.δ

    Με.ΣΥΡΙΖΑ.δεν.θα.δικαστι.ποτε

Παρακαλούμε περιμένετε ...