Να γίνει πραξικόπημα και να συλληφθούν Παυλόπουλος-Τσίπρας ζήτησε βουλευτής της ΧΑ

Να γίνει πραξικόπημα και να συλληφθούν Παυλόπουλος-Τσίπρας ζήτησε βουλευτής της ΧΑ

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ζήτησε να επέμβουν οι ένοπλες δυνάμεις

Νέο παραληρηματικό ξέσπασμα βουλευτή της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε σήμερα κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ζητώντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, να γίνει πραξικόπημα.

«Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες» δήλωσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να επισημαίνει, ότι βρισκόμαστε προ μιας προφανούς προσπάθειας κλιμάκωσης, με στόχο την πρόκληση επεισοδίων σήμερα, αύριο και την Κυριακή. Και με τη διαπίστωση ότι η τοποθέτηση του βουλευτή συνιστά ανοιχτή προτροπή για πραξικόπημα εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος και για επεισόδια σε θυλάκους -αν υπάρχουν- μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ομόθυμη ήταν η καταδίκη όσων είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής από τα κόμματα, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής είπε, ότι θα συγκληθούν άμεσα τα αρμόδια όργανα για τη λήψη αποφάσεων με εισήγηση να μην συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στη συζήτηση.

1
σχόλιο
  1. avatar LUCI666FER

    RAOUS RAOUS!
    BRAVO STIN KIVERNISI POU EPITELOUS EKLISE ENA THEMA POU TALEPOROUSE TI HORA GIA DEKAETIS.
    OI AKRODEXIOI /NEONAZOI THA PREPI NA KATALAVOUN OTI I ELADA INE MIA MIKRI ,IKONOMIKA ADINAMI HORA KE DEN MPORI NA EHIA ANIKTA METOPA ME OLOUS.

Παρακαλούμε περιμένετε ...