Απεργία στον «ΠΗΓΑΣΟ» αποφάσισαν οι εργαζόμενοι

Απεργία στον «ΠΗΓΑΣΟ» αποφάσισαν οι εργαζόμενοι

Ζητούν τα δεδουλευμένα 5 μηνών ενώ την ίδια στιγμή η εταιρία βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση

Την κήρυξη απεργίας αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων του Τύπου για τους εργαζόμενους του Ομίλου Μπόμπολα, από τις 18:00 σήμερα και έως τις 06:00 της Τετάρτης 7 Ιουνίου του 2017.

Οι ενώσεις επισημαίνουν ότι «η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από πέντε μήνες, τη στιγμή που η διοίκηση καταπατά κάθε συμφωνία και δέσμευση από την πλευρά της». Τα Δ.Σ. των ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων, δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.

Η «Πήγασος» –εκδίδει τις εφημερίδες «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής», «Ημερησία», Goal News, τα περιοδικά Elle, Car & Driver, Moto and Rider, Cook Book, Chronos Oro, Homme, Travel Book, «Σινεμά», Sporty Jr, «Άστρα & Όραμα» και διαθέτει 13 ιστοσελίδες (life.gr, ethnos.gr, imerisia.gr κ.ά.)– και βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Πληροφορίες λένε ότι επιδόθηκε από τις τράπεζες εξώδικο με το οποίο αναγγέλλεται η πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε καταγγελία της δανειακής σύμβασης,συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.