Αποκάλυψη από Μαρία Αντωνά: «Δημοφιλής παίκτης του Survivor μπορεί να βάλει υποψήφιος για τις Ευρωκλογές»

Αποκάλυψη από Μαρία Αντωνά: «Δημοφιλής παίκτης του Survivor μπορεί να βάλει υποψήφιος για τις Ευρωκλογές»

«Υπάρχει μία σκέψη και ένα ενδιαφέρον και πιστεύω ότι, αν πραγματικά το αποφασίσει και το κάνει, θα απασχολήσει πάρα πολύ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Μαρία Αντωνά, η οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το φετινό Survivor λίγες μόλις ημέρες μετά την αποχώρησή της, ενώ αποκάλυψε την επικείμενη υποψηφιότητα ενός από τους συμμετέχοντες του reality επιβίωσης στις Ευρωεκλογές.

«Ο Άρης είχε μπει μέσα στο αεροδρόμιο στις βαλίτσες, δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό και τα κατάφερε. Ήρθε μέσα, μου έφερε λουλούδια, ήταν πολύ συγκινημένος. Κι εγώ όταν τον είδα μετά από τόσο καιρό, πήγα τον αγκάλιασα, αλλά στην αρχή λίγο ταράζεσαι όταν τον βλέπεις από κοντά, τον κοιτάς, τρομάζεις», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά για την υποδοχή που της επιφύλασσε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Όταν βλέπεις ανθρώπους μετά από πολύ καιρό, τους ακούς και τους βλέπεις, τρομάζεις γιατί δεν τους θυμάσαι όταν είσαι εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Εννοώ ότι ταράζεσαι όταν βλέπεις τον άνθρωπό σου μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον περίμενα όπως είναι, απλά μέσα στο παιχνίδι προσπαθείς να θυμηθείς πρόσωπα και δεν μπορείς», επισήμανε η Μαρία Αντωνά.

«Πάντως να σας δώσω μία είδηση χωρίς να σας πω όνομα; Υπάρχει πολύ δημοφιλής παίκτης του παιχνιδιού που δεν θα σας κάνει εντύπωση αν όντως τον δείτε υποψήφιο στις Ευρωεκλογές. Υπάρχει μία σκέψη και ένα ενδιαφέρον και πιστεύω ότι, αν πραγματικά το αποφασίσει και το κάνει, θα απασχολήσει πάρα πολύ», ανέφερε στο κλείσιμο της συνέντευξης η Μαρία Αντωνά.