Survivor: Αποχώρησε η Μαρία Αντώνα – Το μεγάλο ποσό που κέρδισε μετά από εννέα εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Αποχώρησε η Μαρία Αντώνα – Το μεγάλο ποσό που κέρδισε μετά από εννέα εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο

«Θα ήθελα να κερδίσει η Ασημίνα», είπε φεύγοντας

Αντίο στο Survivor είπε το βράδυ της Πέμπτης 7/3 η Μαρία ΑντωνάΗ δημοσιογράφος που ήταν στην ομάδα των διάσημων αποχαιρετώντας τον Άγιο Δομίνικο παίρνει στις βαλίτσες της για την Ελλάδα ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία», παραδέχτηκε αρχικά με χαμόγελο η Μαρία Αντωνά, ενώ σε ερώτηση για τον ποιο ή ποια θέλει νικητή απάντησε:

«Θα ήθελα φέτος να δω μια γυναίκα να σηκώνει την κούπα. Για τις γυναίκες είναι ακόμα πιο σκληρό το παιχνίδι. Ξέρω ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει αφήσει ιστορία μέσα στο παιχνίδι και έχει σηκώσει την κούπα ήδη μία φορά. Είμαι σίγουρη ότι θα βρίσκεται στον τελικό. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω και την Ασημίνα στον τελικό. Και επειδή η Κατερίνα το έχει κερδίσει, θα ήθελα να το κάνει και η Ασημίνα».

Πόσο χρήματα κέρδισε η Μαρία Αντωνά όσο καιρό ήταν στο Survivor

Τα χρήματα που είχε συμφωνήσει η Μαρία Αντωνά να παίρνει για την παραμονή της στο Survivor ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Επομένως για τις εννέα εβδομάδες που παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 45.000 ευρώ.