Σκληρή απάντηση του ΣΚΑΪ σε Αντώνη Κανάκη: «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκατ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει»

Σκληρή απάντηση του ΣΚΑΪ σε Αντώνη Κανάκη: «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκατ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει»

«Ο ΣΚΑΪ τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης», είχε πει χθες ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

Πολύ σκληρή είναι η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Αντώνη Κανάκη, μετά από όσα είπε ο παρουσιαστής στο Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Δευτέρας. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης είχε αφήσει υπονοούμενα για τη σχέση του σταθμού με τα όργανα της Δικαιοσύνης.

«Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην τα πηγαίνει καλά με την ουσία της Δικαιοσύνης αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Και εκεί μπορούν σίγουρα να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι», είχε πει ο Κανάκης χθες μεταξύ άλλων για να υπερασπιστεί την σάτυρα του Πάνου Βλάχου.

Ωστόσο, μεταξύ του παρουτσιαστή και του ΣΚΑΪ υπήρξε δικαστική διαμάχη για τη συνεργασία τους που έληξε υπέρ του τηλεοπτικού σταθμού. Προφανώς και οι αιχμές περί δικαιοσύνης πήγαιναν και εκεί, όμως ο ΣΚΑΪ απάντησε ως εξής:

«Ο κύριος Α. Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου. Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή. Περαστικά σας και με τις υγείες σας».