Ο Αντώνης Κανάκης έχασε στη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

Ο Αντώνης Κανάκης έχασε στη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

Αποφασίστηκε ότι ο παρουσιαστής και η TONY PRODUCTIONS παραβίασαν τους όρους της σύμβασης

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία του στη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης από τον ΣΚΑΪ, τόσο με την εταιρεία του Αντώνη Κανάκη (ΤΟΝΥ PRODUCTIONS), όσο και με τον ίδιο τον Ιανουάριο του 2020

Ο Αντώνης Κανάκης είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς η εταιρεία του ζητούσε να κηρυχθεί άκυρη η καταγγελία της σύμβασης από το κανάλι και να του καταβληθεί αποζημίωση 2.232.927 ευρώ, στην εταιρεία και 250.000 ευρώ στον Α. Κανάκη, προσωπικά.

Το δικαστήριο έκρινε νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή, δεχόμενο ότι, τόσο ο Αντώνης Κανάκης, όσο και η εταιρεία του παραβίασαν τις υποχρεώσεις της σύμβασης, καθώς αρνήθηκαν να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Επιπλέον, το δικαστήριο δίνει τη δυνατότητα στον ΣΚΑΪ να διεκδικήσει πίσω, ποσό που ξεπερνά τις 250.000 ευρώ από τους αντίδικους, χρήματα που καταβλήθηκαν για τις εκπομπές, αλλά δεν παραδόθηκαν ποτέ.

Παράλληλα, το δικαστήριο υποχρεώνει τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία του να καταβάλουν δικαστικά έξοδα 15.298 ευρώ.