Survivor – Τάκης Καραγκούνιας εναντίον Ηλία Γκότση: «Όταν τσούζει η αλήθεια, περνάς σε άλλο επίπεδο»

Survivor – Τάκης Καραγκούνιας εναντίον Ηλία Γκότση: «Όταν τσούζει η αλήθεια, περνάς σε άλλο επίπεδο»

«Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό», απάντησε ο Ηλίας

Ένταση επικράτησε για τους Μαχητές του Survivor, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας. Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έχασε τον τελευταίο πόντο έγινε έξαλλος, κι έτσι μία καινούρια συζήτηση ξεκίνησε για τα ματσαρίσματα κι αν θα έπρεπε ο Τάκης να αγωνιστεί με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο κάδρο μπήκε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ανέφερε για τα βέλη που δέχθηκε:

«Θέλω να πω μια ατάκα που μου αρέσει εδώ. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό, αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος κι όταν ένας άνθρωπος είναι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά. Κάθε φορά που πάμε να συζητήσουμε, θα σε βγάλει ότι είσαι 100% λάθος. Προετοιμάζει την ατάκα του κι αυτά που θέλει να πει πάνω από τα λόγια σου. Οι περισσότεροι έχουν έρθει σε διένεξη και δεν βγάζουν άκρη… Δεν γίνεται να διαλέγεις ματσάρισμα, αν δεν δεις τον στίβο μάχης» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης στο Survivor.

 

Λίγο παρακάτω, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέβασε τους τόνους στο Survivor εναντίον του Ηλία Γκότση: «Όταν είσαι καλός παίκτης στο All Star Survivor, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει τον Γκότση, ο οποίος γελά ειρωνικά με αυτό που είπα, να πάει να πάρει τον Σάκη ή τον Πρίαμο. Έχασε από τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Μπάρτζη κι οι τρεις ήττες πειράζουν Άσε το. Μην πας να κάνεις τώρα εντυπώσεις. Ακούς τι σου λέω; Όταν τσούζει η αλήθεια Γκότση, περνάς σε άλλο επίπεδο. Τον τσούζουν οι αλήθειες μου».