Τάκης Καραγκούνιας για Survivor: Ο Άρης ζήτησε συγγνώμη για το κινητό και μετά μου έκανε επίθεση

Τάκης Καραγκούνιας για Survivor: Ο Άρης ζήτησε συγγνώμη για το κινητό και μετά μου έκανε επίθεση

«Ο Εμμανουήλ είναι ο πιο γρήγορος παίκτης, όταν βλέπει φαγητό και κάμερα»

Για άλλη μια φορά ήταν ο καυστικός για τους συμπαίκτες του στο Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας. ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν καλεσμένος σήμερ στην εκπομπή «Love it».

«Η Μαίη και ο Τάλα είπαν ότι είμαι πεινάλας και τους πήρα τις προμήθειες, είναι αστείο. Ο Στάθης είναι αυτό που λέμε πραγματικός άντρας, σέβεται το λόγο του, σε αντίθεση με τον Άρη που δεν έχει καμία τιμή. Δεν είχα καμία στρατηγική, με κατηγόρησαν ότι χρησιμοποίησα την κόρη μου και το θάνατο του πατέρα μου. Μπορούσα να φύγω, να πάω στην κηδεία του πατέρα μου και να γυρίσω, αλλά εγώ έμεινα για να αγωνιστώ», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας και συνέχισε να εξαπολύει... πυρά:

«Ο Τάλα με κοιτούσε από την αρχή με ειρωνικό ύφος, δεν είναι αυτός που δείχνει, είναι ηθοποιός. Είπαν ότι κατηγόρησα τις ευπαθείς ομάδες για να με πετάξουν από το παιχνίδι. Ο Άρης ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό που έκανε με το κινητό και μετά ήρθε σε μένα στην καλύβα και μου έκανε επίθεση. Είμαι ένας φωνακλάς, αλλά δεν φωνάζω χωρίς λόγο.

Ο Εμμανουήλ είναι ο πιο γρήγορος παίκτης, όταν βλέπει φαγητό και κάμερα. Ο Εμμανουήλ μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει γνωστός. Είπα στον Κωνσταντίνο να πει αυτά που έχει δει στο παιχνίδι, αλλά δεν τα είπε. Δεν με πείραξε που η Στέλλα με πρότεινε για να φύγω. Η Σταυρούλα είναι η μόνη που ερχόταν και μου μίλαγε, θέλω πολύ να κερδίσει το Survivor. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Μυριέλλα και θέλω να συναντήσω την Κάτια».