Survivor: «Έχεις μάθει να είσαι ύπουλη και υποχθόνια» – «Μη φωνάζεις και μη φτύνεις από πάνω μου!»

Survivor: «Έχεις μάθει να είσαι ύπουλη και υποχθόνια» – «Μη φωνάζεις και μη φτύνεις από πάνω μου!»

Μια... ωραία ατμόσφαιρα στους Μαχητές

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου στο Survivor All Star προχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας, το βράδυ της Πέμπτης, προς την συμπαίκτρια του, Μελίνα Μεταξά στην καλύβα των Μαχητών λίγο πριν βρεθούν εκ νέου στους στίβους μάχης.

Οι δυο τους ήρθαν σε μια έντονη αψυμαχία όπου οι βαριές εκφράσεις δεν σταμάτησαν να… μεταδίδονται στον αέρα του Αγίου Δομινίκου.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η νέα υποψηφιότητα της δυναμικής παίκτριας της μπλε ομάδας ενώ για κακή συμπεριφορά κατηγόρησε επίσης την Μελίνα και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε πως «προσπαθούσα να της πω τι έχει κάνει και εκείνη με διέκοπτε συνέχεια με ειρωνικό ύφος, μιλώντας μεν ήρεμα αλλά πατώντας πάνω στη φωνή μου, ώστε να με κάνει εμένα να υψώνω λίγο τη φωνή μου ώστε να μπορέσω να της πω αυτά που θέλω. Αυτό για μένα, αν δεν είναι τοξικό και ύπουλο από έναν άνθρωπο ενώ ξέρουν ότι έχω έντονη φωνή και τον τρόπο που μιλάω, τι άλλο είναι;

«Όταν πάω να μιλήσω τώρα θα πετάγεσαι σαν να μην πω; Ρε, θα με αφήσεις να μιλήσω; Σε σέβομαι πάρα πολύ, εσύ δεν σέβεσαι! Κάνε μας την χάρη! Απαξιώ να μιλήσω μαζί σου γιατί ξέρεις τι κάνεις; Προσπαθείς να με εκνευρίσεις και να με διακόπτεις γιατί ξέρεις ότι δεν το ανέχομαι. Έχεις μάθει στη ζωή σου να είσαι ύπουλη και υποχθόνια! Αυτό κάνεις και τώρα! Μου φέρεσαι υποχθόνια και είσαι ύπουλη με αυτό που κάνεις» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο μισθοφόρος των Μαχητών στο Survivor All Star. «Κοριτσάκι μου, είσαι ύπουλη».

«Με βρίζεις κιόλας, ωραία. Άρα σου κάνω αυτό που κάνεις και δεν σου αρέσει. Είμαι ύπουλη και υποχθόνια» πρόσθεσε η Μελίνα Μεταξά στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. «Μη φωνάζεις και μη φτύνεις από πάνω μου! Πήγαινε λίγο πιο κει σε παρακαλώ».