Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν πουλάει, έχει ξεφτίσει και κλαίγεται»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν πουλάει, έχει ξεφτίσει και κλαίγεται»

«Δημιούργησαν κάτι με τον Σπύρο Μαρτίκα για να τους κρατήσει λίγο παραπάνω»

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας στον Alpha. Ο γνωστός makeup artist αναφέρθηκε στη «σχέση» Μαρτίκα – Ανδριώτου καθώς και τη συνάντηση που είχε με την Μαρία Αντωνά μετά το Survivor.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε πως «νομίζω πως αν ο κόσμος ξέρεις ποιος πραγματικά είμαι και με τι σκοπό λέω όσα λέω, δεν έχω αφήσει καμία πικρία. Τους έχω αφήσει μια πολύ γλυκιά αίσθηση για αυτά που είπα στο Survivor. Με την Μαρία Αντωνά δεν έχω να βρω κάτι γιατί δεν χαλάσει και κάτι. Με την Μαρία μίλησα στο τηλέφωνο, την πήρα προσωπικά εγώ και της είπα πως ότι είπα στο Survivor ήταν πραγματικά πράγματα τα οποία έβλεπα. Θεωρώ ότι υπήρχε ένα φλερτ αλλά δεν θέλω να ανακυκλώσω καταστάσεις».

«Πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να πιστέψεις τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν ξεφτίσει σαν προσωπικότητες και δεν έχουν πια κάτι άλλο να δώσουν. Για αυτό και η Βρισηίδα ξεσπάει σε πάρα πολλά κλάματα και απασχολεί τα ριάλιτι και τις κάμερες. Νομίζω ότι δημιούργησαν κάτι για να τους κρατήσει λίγο παραπάνω. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το λένε και όλοι οι παίκτες» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.