Νέα… βέλη από Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα: Τους προστάτευσα όταν χώθηκε στην αγκαλιά του

Νέα… βέλη από Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα: Τους προστάτευσα όταν χώθηκε στην αγκαλιά του

«Όταν ο Άρης (Σοϊλέδης) έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;»

Διατηρεί την θέση, έστω κι αν το δεν το λέει ξεκάθαρα, όσον αφορά την σχέση που φέρεται να ανέπτυξε ο Άρης Σοϊλέδης με την Σοφιάνα Αβραμάκη στο Survivor. Ο Κωντσταντίνος Εμμανουήλ ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και εξαπέλυσε νέα... βέλη για όσους τον κατηγορούν ότι όσα έχει πει για αυτούς τους δύο δεν είναι αλήθεια.

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του.

Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και συνέχισε ως εξής:

«Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».

Είναι γνωστό πως ο Άρης Σοϊλέδης πηγαίνει για γάμο με την δημοσιογράφο, Μαρία Αντωνά, η οποία μάλιστα σήμερα το πρωί ξεκούμπωσε το σορτσάκι της και έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει για τον ποδοσφαιριστή με τις καρδούλες και το αρχικό γράμμα Α.