Survivor: Στροφή 180 μοιρών από τον Μαρτίκα – «Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι στο κοινό»

Survivor: Στροφή 180 μοιρών από τον Μαρτίκα – «Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι στο κοινό»

«Το παιχνίδι τελειώνει σε 3,5 εβδομάδες…»

Κι ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας εδώ και πάρα πολλά επεισόδια αναφέρει πως θέλει να αποχωρήσει από το Survivor και μάλιστα ζητά από τον κόσμο να στηρίξει τους υπόλοιπους παίκτες, που είναι πολύ καλύτεροι αγωνιστικά, ξαφνικά κάτι άλλαξε και το σκέφτηκε ξανά.

Συγκεκριμένα, στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε πως αν ο κόσμος τον στηρίξει κι αυτήν τη φορά, δεν θα ζητά πλέον να μην τον ψηφίζουν.

«Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι σε αυτό το κοινό που με κρατά. Μακάρι να αποχωρήσω σήμερα. Αν πάντως για ένατη φορά δεν ακούσω το όνομά μου και παραμείνω στο παιχνίδι, ίσως να αρχίσω να μην προσβάλω τον κόσμο με την επιθυμία μου να μην με ψηφίσει και να του κάνω το χατίρι να με κρατά στο παιχνίδι. Ίσως να αναθεωρήσω κι εγώ τις απόψεις μου.

Αν άντεξα στο Survivor 5,5 μήνες και το παιχνίδι τελειώνει σε 3,5 εβδομάδες… Αν ο κόσμος το θέλει, θα πιάσει τόπο αυτό το έπαθλο. Κι η μπλε ομάδα με μπερδεύει τελευταία με αυτά που λέει. Αν ο κόσμος έχει την επιθυμία να με κρατήσει, θα πάρω κι εγώ μπουστάρισμα… Θα στηρίξω και θα σεβαστώ στην άποψη του κόσμου».