Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, «Ρουμ σέρβις πλιζ»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, «Ρουμ σέρβις πλιζ»

Αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα την ερχόμενη σεζόν και φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα

Το «Ρουμ σέρβις πλιζ» φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα και ο ΣΚΑΪ θα το ρίξει στην τηλεοπτική αρένα στις αρχές της σεζόν.

Η νέα σειρά, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό θα θυμίζει κάτι από το επιτυχημένο σήριαλ του Mega «Κόκκινο Δωμάτιο», φιλοδοξεί να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.
Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει και σιγά σιγά αποκαλύπτονται τα ονόματα που θα συμπληρώνουν το καστ των ηθοποιών.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας θα υποδυθεί τον διευθυντή του ξενοδοχείου στο οποίο θα διαδραματίζεται η ιστορία, η Βαλέρια Κουρούπη θα κάνει τη διευθύντρια προσωπικού, που θα είναι και ο βασικός γυναίκειος ρόλος.

Επίσης, δυο από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές, ο Κώστας Καραφώτης και ο Ησαΐας Ματιάμπα πρόκειται να κάνουν μπουν στο σήριαλ σε ρόλους έκπληξη.

Πριν λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως δυο ακόμα ηθοποιοί θα βρίσκονται στη σειρά, Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Παντελής Καναράκης.

Οι δυο ηθοποιοί πόζαραν face to face σε ασπρόμαυρο φόντο και η φωτογραφία «ανέβηκε» στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram του Μιχάλη Ιατρόπουλου μαρτυρώντας τη συμμετοχή τους στη σειρά μέσα από τη λεζάντα που την συνόδευε: «Παντελής Καναρακης Μιχάλης Ιατρόπουλος στην νέα σειρά του Αλεξάνδρου Ρήγα Room Service πλιζ που έρχεται σύντομα στον Σκαι» έγραψε ο ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Παντελής Καναρακης Μιχάλης Ιατροπουλος στην νέα σειρά του Αλεξάνδρου Ρήγα Room Service πλιζ που έρχεται σύντομα στον Σκαι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη iatropoulosmixalis_official (@iatropoulosmixalis_official) στις