Ανοίγει τις πόρτες του το «Ξενοδοχείο» του Ρήγα στον ΣΚΑΪ – Οι πρώτες λεπτομέρειες της σειράς

Ανοίγει τις πόρτες του το «Ξενοδοχείο» του Ρήγα στον ΣΚΑΪ – Οι πρώτες λεπτομέρειες της σειράς

Ο σταθμός του Φαλήρου, ΣΚΑΪ κάνει στροφή στη μυθοπλασία και τη νέα τηλεοπτική σεζόν φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης

Ο σταθμός του Φαλήρου, ΣΚΑΪ κάνει στροφή στη μυθοπλασία και τη νέα τηλεοπτική σεζόν φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης και σε αυτή την ενότητα.

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Ξενοδοχείο» είναι ένα από τα φιλόδοξα project τα οποία βρίσκονται ήδη στον προγραμματισμό του καναλιού και θα βγει στον «αέρα» την ερχόμενη σεζόν.

Η Βαλέρια Κουρούπη μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε αναφέρθηκε στη σειρά, η οποία θεωρείται πως είναι η συνέχεια του επιτυχημένου «Κόκκινου Δωματίου» το οποίο προβαλλόταν στο Mega.

«Το μόνο κοινό που έχει είναι ότι είναι ιστορίες ξενοδοχείου. Είναι πάλι βασισμένο σε αυτό το concept, αλλά είναι άλλοι ηθοποιοί. Οι δύο βασικοί ρόλοι είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας και εγώ! Εγώ θα κάνω την διευθύντρια προσωπικού, που είναι ο βασικός γυναίκειος ρόλος. Δεν θα συγκριθώ με την Βασιλική Ανδρίτσου γιατί δεν είναι αναβίωση του Κόκκινου Δωματίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βαλέρια Κουρούπη.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: