“Ο Σεφερλής που δηλώνει ηθοποιός, γιατί κάνει τον παρουσιαστή;”

Μπορεί ο Μάκης Πουνέντης να φημίζεται για τα "καρφιά" που πετάει κατά πάντων, όμως και η συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Ηλιάκη, φαίνεται ν' ακολουθεί την ίδια τακτική. Μέσα από την εκπομπή τους στο ΣΚΑΪ, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο στα καυστικά σχόλια.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Ευγενίας Μανωλίδου για το Dancing With The Stars (σ.σ. σόου στο οποίο συμμετέχει φέτος η Μαρία Ηλιάκη), η μαέστρος βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Με το Μάκη Πουνέντη να χαρακτηρίζει "ξεκατίνιασμα" την αντίδραση της Μανωλίδου, η παρουσιάστρια σχολίασε:

"Η Ευγενία Μανωλίδου είπε (στη ραδιοφωνική της εκπομπή) ότι δεν βρίσκεται σε αυτό το μικρόφωνο για να δίνει τροφή στις μεσημεριανές εκπομπές, αλλά για να κρατά συντροφιά στον κόσμο. Στον κόσμο μπορείς να κρατάς ραδιοφωνική συντροφιά παίζοντας πολύ ωραία τραγούδια και διαβάζοντας μυθιστορήματα. Θα μπορούσε κι έτσι να το κάνει! Από τη στιγμή που έχει πάρει απόφαση να κάνει εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, που είναι ένας άνθρωπος που είναι γνωστό ότι λέει την άποψή του, κάνει εμπορική τηλεόραση και εμπορικό ραδιόφωνο, δεν μπορείς εσύ να είσαι δίπλα του και να μου το παίζεις ποιοτικιά".

Όμως η Μαρία Ηλιάκη δε σταμάτησε εκεί, καθώς η "μπάλα" πήρε και το Μάρκο Σεφερλή. Όχι ο ηθοποιός δεν ασχολήθηκε με το σόου χορού, αλλά με τους τηλεκριτικούς. "Συγνώμη, να σας κάνω μια ερώτηση; Ο κύριος Σεφερλής που δηλώνει ηθοποιός, γιατί κάνει τον παρουσιαστή; Με την ίδια λογική ένας τηλεκριτικός μπορεί να το γυρίσει στην παρουσίαση. Δεν κατάλαβα!", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.  

Παρακαλούμε περιμένετε ...