Έτσι θα είναι η Νικόλ Κίντμαν σε 20 χρόνια

Έτσι θα είναι η Νικόλ Κίντμαν σε 20 χρόνια

Η Αυστραλιανή οσκαρική σταρ – και για πολλούς πρότυπο λεπτής ομορφιάς και κομψότητας - είναι αγνώριστη στο «The Goldfinch» (η Καρδερίνα)

Στις 11 Οκτωβρίου 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η ΝικόΛ Κίντμαν. Η Αυστραλιανή οσκαρική σταρ – και για πολλούς πρότυπο λεπτής ομορφιάς και κομψότητας - είναι αγνώριστη στο «The Goldfinch» (η Καρδερίνα), με ρυτίδες και γκρίζα μαλλιά.

Η 50χρονη σήμερα Κίντμαν τσαλακώνει την εικόνα της και εμφανίζεται ως μία ηλικιωμένη πλούσια κυρία, η Mrs Barbour  – άνετα θα μπορούσε να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη μετά από 20 χρόνια, αν συνεχίσει να μεγαλώνει όμορφα και δεν αλλοιωθεί από τις πλαστικές.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, στα γυρίσματα της ταινίας, και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη και εντυπωσιακή.


Αυτό που είναι ακόμα πιο εκπληκτικό, είναι ότι στην ίδια ταινία, η Κίντμαν παίζει την κυρία Barbour σε νεαρή ηλικία, και μοιάζει 30 χρόνια νεότερη από ότι είναι σήμερα!

Και κάπου στο ενδιαμέσο, στην πραγματική της ηλικία...

Για την υπόθεση του έργου: Στα δεκατρία του, ο Θίο Ντέκερ, γιος μιας αφοσιωμένης μητέρας και ενός ασυλλόγιστου, κατά κύριο λόγο απόντα πατέρα, επιζεί ως εκ θαύματος από ένα τραγικό συμβάν του ρημάζει τη ζωή. Μόνος κι απροστάτευτος στη Νέα Υόρκη, τελικά θα βρει καταφύγιο στην οικογένεια ενός πλούσιου φίλου.

Θαμπώνεται από το καινούριο του σπιτικό της οικογένειας Barbour στη Λεωφόρο Παρκ, αγανακτεί με συμμαθητές που δεν ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουν, βασανίζεται από μια αβάσταχτη νοσταλγία για τη μητέρα του και, όσο περνάει ο καιρός, αγκιστρώνεται σε αυτό που διατηρεί πιο έντονη τη θύμησή της: ένα μικρό, ανεξήγητα σαγηνευτικό πίνακα που τελικά παρασύρει τον Θίο στον υπόκοσμο και την παρανομία…

Παρακαλούμε περιμένετε ...