Τα χείλη της Κριστίνα Αγκιλέρα έκλεψαν την παράσταση στα μουσικά βραβεία

Τα χείλη της Κριστίνα Αγκιλέρα έκλεψαν την παράσταση στα μουσικά βραβεία

Τα σχόλια των θαυμαστών της για την αισθητή αλλαγή

Μπορεί η Κριστίνα Αγκιλέρα να έχει απίστευτη φωνή αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση κατά την εμφάνισή της στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία που έγιναν την Κυριακή στο Λος Άντζελες ήταν τα... χείλη της.

Η ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στην Γουίτνεϊ Χιούστον και τότε το Twitter «πήρε φωτιά» από τα σχόλια των θαυμαστών της για τα έντονα χείλη της. Ένας από τους θαυμαστές της μάλιστα την παρότρυνε να σταματήσει την ενίσχυση των χειλιών της γράφοντας: «Ακούγεται υπέροχα, αλλά θα πρέπει να σταματήσει τις ενέσεις στα χείλη».

Ένας άλλος έγραψε: «Δεν ξέρω αν θα πρέπει να επικεντρωθώ στην καταπληκτική φωνή της Κριστίνα Αγκιλέρα ή στα φοβερά χείλη της».

«Ίσα που μπορεί και ανοίγει το στόμα της, εξαιτίας όλων αυτών των ενέσεων που έχει κάνει στα χείλη της», σχολίασε ένας άλλος σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ήταν ωραίο που η Μεγκ Ράιαν δάνεισε το επάνω χείλος της στην Κριστίνα Αγκιλέρα για να εμφανιστεί στα ΑΜΑs», σχολίασε ένας ακόμα, ενώ ένα άλλο σχόλιο έλεγε: «Αν έχετε στο μυαλό σας ακόμα το Lip Challenge της Κάιλι Τζένερ, κοιτάξτε την Κριστίνα Αγκιλέρα και ξανασκεφτείτε το».

Παρακαλούμε περιμένετε ...