«Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ζήσει στον Alpha μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση»

«Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ζήσει στον Alpha μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση»

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου θυμήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» την εποχή που έφυγε από τον Alpha, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Η Κατερίνα έχει ζήσει μια κατάσταση πολύ δυσάρεστη εκείνη την εποχή. Την εποχή που κόπηκε το "Κους Κους" ήταν και η εποχή που έφυγα εγώ από τον Alpha και πήγα στον ΑΝΤ1. Περάσαμε τότε όλοι ένα καλοκαίρι, εμείς ήμασταν στο "Μες στην καλή χαρά", η Κατερίνα ήταν στο "Κους Κους", και όλοι συζητούσαμε για το ποια από τις δύο εκπομπές θα κοπεί.

Και δεν εννοώ μόνο μιντιακά, αυτή η συζήτηση γινόταν και μεταξύ μας μέσα στο κανάλι, ξέραμε ότι μία από τις δύο εκπομπές θα κοπεί, ήταν θέμα μπάτζετ. Κι εγώ έτσι έφυγα και πήγα στον ΑΝΤ1 γιατί δεν σκόπευα να φύγω από το "Μες στην καλή χαρά", δεν ήθελα κιόλας να φύγω, περνούσαμε πολύ ωραία.

Αλλά επειδή μέχρι και τον Σεπτέμβριο δεν υπήρχε απάντηση από το κανάλι, μας έλεγαν ότι δεν ξέρουν ποια θα κοπεί, ήταν κάτω από τη γερμανική διοίκηση το σύστημα. Κι έτσι τον Σεπτέμβριο πήγα σε άλλο κανάλι», είπε η παρουσιάστρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...