Αντώνης Χρόνης: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του παίκτη του Power of love για το τροχαίο

Αντώνης Χρόνης: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του παίκτη του Power of love για το τροχαίο

«Στο μάτι έκανα 4-5 ράμματα και μου το ράψανε και λάθος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» ήταν ο Αντώνης Χρόνης που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Power of love.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης πριν λίγο καιρό είχε ένα σοβαρό τροχαίο και όπως λέει ο ίδιος σώθηκε από θαύμα.

«Από θαύμα σώθηκα, κάνω τον σταυρό μου… Ήμουν στη Μύκονο και πήγαινα για δουλειά. Δεν θυμάμαι τίποτα από το τροχαίο, ξέρω μόνο από αυτά που μου λένε. Ξύπνησα το πρωί, έκανα κάποιες δουλειές στο σπίτι και πήρα το αμάξι να πάω στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι ούτε τον δρόμο, πώς έφτασα σε εκείνο το σημείο, ούτε τι έγινε, ούτε αν έτρεχα, αν έχασα τον έλεγχο, αν αποκοιμήθηκα, τίποτα. Απ’ ότι μου είπαν, ήρθε κατευθείαν το αφεντικό μου εκεί, και ότι εγώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο και ότι με είδε το αφεντικό μου και με τράβηξε έξω», είπε αρχικά ο Αντώνης Χρόνης.

Ήταν πολύ τρομακτικό, κάνω τον σταυρό μου που ζω και δεν έχω κάτι χειρότερο γιατί ήταν πάρα πολύ σφοδρή η σύγκρουση. Με πήρε από κάτω γιατί έβλεπα τους γονείς μου να στεναχωριούνται, να βάζουν τα κλάματα μπροστά μου ή να βγαίνουν από το δωμάτιο για να κλάψουν. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει, ήταν κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο και μου είπαν ότι με μία λάθος κίνηση μπορεί να μείνω από λαιμό και κάτω παράλυτος.

Έμεινα στο νοσοκομείο 15-20 μέρες. Πριν δύο μέρες συνειδητοποίησα ότι πλέον είναι όλα καλά. Ανέβηκα για δεύτερη φορά για επανεξέταση στο ΚΑΤ και μου είπαν ότι έχει δέσει, είναι βέβαια ακόμα φρέσκο και επικίνδυνο. Υπάρχει περίπτωση σε όλη μου τη ζωή να έχω πρόβλημα. Στο μάτι έκανα 4-5 ράμματα και μου το ράψανε και λάθος στη Μύκονο, μου έχουν κλείσει το μάτι, μια νοσηλεύτρια με έραψε. Γι’ αυτό θα κάνω πλαστική», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...