Σίσσυ Χρηστίδου: «Με βρίζανε, μου έστελναν Παναγίες και εικόνες για να με φέρουν στα λογικά μου»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Με βρίζανε, μου έστελναν Παναγίες και εικόνες για να με φέρουν στα λογικά μου»

Με αφορμή μια ανάρτηση της για τα ομόφυλα ζευγάρια

Αφορμή από την «επίθεση» που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης στη Μαίρη Συνατσάκη πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό της Κυριακής, προκειμένου να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό του MEGA την διαδικτυακή επίθεση που υπέστη και η ίδια στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Κι αυτό λόγω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media σχετικά με το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη) όσο μιλάει, φέρνει αντιδράσεις. Δεν είναι ότι δεν μαζεύει κόσμο. Τον κόσμο της τον έχει. Αυτούς που υπερασπίζονται όλα αυτά τα δικαιώματα, τους έχει μαζί της. Δεν θα αλλάξει αυτό. Είμαστε δίπλα της. Κόσμο όμως χάνει ενδεχομένως, από ανθρώπους που διαφωνούν».

«Το αντιμετωπίζουμε όλοι αυτό στα social media, παιδιά. Εγώ και πρόσφατα με αυτό το βίντεο που ανέβασα κάποια στιγμή με το νέο νόμο, που έγινε χαμός και προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις. Με έβριζαν, μου στέλνανε Παναγίες εικόνες για να με φέρουν στα λογικά μου και να με κάνουν καλά! Μου έστελναν εξορκιστές, αυτά, δεν καταλαβαίνεις! Χαμός. Τι να κάνουμε όμως; Κάποια πράγματα τα υπερασπιζόμαστε και είναι η γνώμη μας».

«Έχουμε το δικαίωμα αυτό. Όταν η υπεράσπιση της γνώμης σου είναι εις βάρος των δικαιωμάτων των άλλων ανθρώπων, εκεί έχει το δικαίωμα να παρέμβει και αυτός που θεωρεί και αυτός που θεωρεί ποιο είναι το σωστό και ποιο δεν είναι το σωστό. Έχω ταραχτεί πάρα πολύ» πρόσθεσε, επίσης, ο Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στο Μεγάλο κανάλι.