Θύμα κλοπής συντελεστής της παράστασης «Δον Ζουάν» σε ξενοδοχείο της Καβάλας

Θύμα κλοπής συντελεστής της παράστασης «Δον Ζουάν» σε ξενοδοχείο της Καβάλας

Η έλευση του θιάσου στη πόλη ήταν λίγο περισσότερο περιπετειώδης από ό,τι η ίδια η υπόθεση του έργου

Το ταξίδι της θεατρικής παράστασης «Δον Ζουάν» συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα. Η παράσταση την οποία σκηνοθετούν οι Θέμης Μουμουλίδης και Νίκος Κουρής και πρωταγωνιστούν οι Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της Ελβίρας και Μάκης Παπαδημητρίου στον ρόλο του Σγαναρέλ συνεχίζει τα ταξίδια της.

Ωστόσο όπως αναφέρει το kavalapost.gr η στάση της παράστασης στην Καβάλα ήταν περιπετειώδης.

Η παράσταση πρόκειται να «ανέβει» στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019.
Οι συντελεστές έφτασαν στην πόλη το απόγευμα της Πέμπτης 8 Αυγούστου 2019.

Φτάνοντας όμως σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο εκπρόσωπος της παραγωγής ο οποίος κανόνιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη διαμονή της αποστολής στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, αντιλήφθηκε λίγα λεπτά αργότερα ότι έπεσε θύμα κλοπής.

Την ώρα που ήταν απασχολημένος με το προσωπικό του ξενοδοχείου, άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και άρπαξαν την τσάντα που κουβαλούσε η οποία περιείχε έγγραφα σχετικά με την παράσταση, αλλά και χρηματικό ποσό.

Ωστόσο οι κάμερες στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «έπιασαν» τους δράστες την ώρα που διέπραταν την κλοπή και απομακρύνονταν με γρήγορα βήματα από το ξενοδοχείο, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πάντως από το περιστατικό δεν επηρεάζεται η διεξαγωγή της παράστασης, η οποία θα γίνει κανονικά, όπως επιβεβαιώνει και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Θοδωρής Γκόνης, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα θλιβερό περιστατικό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...