Με μηνύσεις απειλεί ο Κωστόπουλος για την απάτη που στήθηκε γύρω από το όνομα του

Με μηνύσεις απειλεί ο Κωστόπουλος για την απάτη που στήθηκε γύρω από το όνομα του

Μετά το ξέσπασμα του Κρατερού Κατσούλη και ο παρουσιαστής ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά

Πριν λίγες μέρες, ο Κρατερός Κατσούλης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως υπάρχει αναρτημένο στο διαδίκτυο δημοσίευμα το οποίο εμπλέκει τόσο τον ίδιο όσο και τον Πέτρο Κωστόπουλο με μια καλοστημένη απάτη και πως θα κινηθεί νομικά.

Μετά την ενημέρωση του παρουσιαστή ήρθε η σειρά του Πέτρου Κωστόπουλου να προβεί σε μηνύσεις για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε πως όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε βρεθεί καλεσμένος στη «Φωλιά των ΚουΚου», των Κρατερού Κατσούλη και Κατερίνας Καραβάτου στο Star και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram: «Οι απατεώνες χτυπούν παντού για να φάνε τα λεφτά του κόσμου. Με άλλα πρόσωπα αλλά πανομοιότυπα κείμενα και φωτό!!! Με λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ, όπως ειπώθηκε και από την εκπομπή και όπως φαίνεται, αν κάποιος το δει στο site του Star. Ελπίζω οι αρχές να βρουν τους απατεώνες μετά τις μηνύσεις» έγραψε στην ανάρτηση του ο παρουσιαστής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...