Η κατάρα των ζευγαριών του Power of Love – «Έχω αρχίσει και… αγχώνομαι»

Η κατάρα των ζευγαριών του Power of Love – «Έχω αρχίσει και… αγχώνομαι»

Ο Σωκράτης, πρώην παίκτης του ριάλιτι ζητά τη βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων

Μπορεί το Power of Love να είναι το παιχνίδι της αγάπης και οι παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι προκειμένου να συναντήσουν τον έρωτα, όμως φαίνεται πως πάνω από τα ζευγάρια υπάρχει... κατάρα.

Πριν λίγες μέρες, ακόμη ένα ζευγάρι που δημιουργήθηκε στον περσινό κύκλο του παιχνιδιού, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και το ανακοίνωσαν μέσω δυο διαφορετικών αναρτήσεων στα προφίλ τους στο Instagram.

Ο λόγος για τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου οι οποίοι με μηνύματα αλληλοεκτίμησης ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους πως πλέον δεν είναι ζευγάρι.

Το ένα και μοναδικό ζευγάρι που συνεχίζει να κρατά ζωντανό τον έρωτα του είναι ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και η Κυριακή Τσανικίδη. Ο Σωκράτης μέσω του προφίλ του στο Ιnstagram θέλησε να σχολιάσει με χιούμορ την... κατάρα του Power of Love.

«Μετά τον χωρισμό του Δώρου και της Αθηνάς, μου στείλατε πολλά μηνύματα, λες και κυνηγάει κατάρα τα ζευγάρια του Power of Love κι έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Γι΄αυτό, όσοι μου στείλετε μήνυμα φτύστε μας γιατί θα μας ματιάσετε κι εμάς. Μας φάγατε!» ανέφερε ο παίκτης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...