Πάολα: Ορκίζομαι στον Θεό μου ότι δεν είμαι τσιγγάνα

Πάολα: Ορκίζομαι στον Θεό μου ότι δεν είμαι τσιγγάνα

Για ποιο λόγο είχε κάνει παλιότερα αυτή την δήλωση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βινύλιο» βρέθηκε η Πάολα.  Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε και την παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει για την καταγωγή της.

«Να σας πω πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ότι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε.

Τώρα τα λέμε απλά αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά. Πριν χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν… Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια» είπε η τραγουδίστρια.

5
σχόλια
 1. avatar Χρήστος

  Είσαι τίμια και αυθεντική που λες πάντα την αλήθεια. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

 2. avatar Χρήστος

  Τιμή σου που λες πάντα την αλήθεια, είσαι αυθεντική.

 3. avatar Prime Minister

  Γιατί άμα είσαι τσιγγάνα τι είναι; Ντροπή;
  Εμείς δηλαδή τι είμαστε; Οι καθαρόαιμοι;

  1. avatar Χρήστος

   Η Πάολα είναι αυθεντική και αυτό φαίνεται δεν προσποιήται.

  2. avatar Χρήστος

   Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...