Γιώργος Μαυρίδης: Θα έπρεπε να έχω γίνει γκέι με αυτά που έχω περάσει πιτσιρικάς

Γιώργος Μαυρίδης: Θα έπρεπε να έχω γίνει γκέι με αυτά που έχω περάσει πιτσιρικάς

Η πιο αποκαλυπτική συνέντευξη του παρουσιαστή

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε την πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον Σάκη Τανιμανίδη, το πόσο που του έδωσε ο ΑΝΤ1 για το Nomads αλλά έκανε και μια δήλωσε για την νεαρή του ηλικία που ξάφνιασε.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Από πού να το ξεκινήσω; Σου λέει ο άλλος “δεν με νοιάζει τι κάνουν στο κρεβάτι τους, να μην τους βλέπω εγώ”. Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που θα σε ρωτήσουμε;

Και για να σου ολοκληρώσω αυτό για τους ομοφυλόφιλους. Επειδή έχω μιλήσει με ψυχολόγο γι’ αυτό το κομμάτι. Ακόμα και οι ενδοιασμοί που υπάρχουν στον κόσμο για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας ή τι παράδειγμα θα δώσουμε στα παιδιά μας… Θέλω να πω ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη. Δεδομένο. Δεν υπάρχει ούτε δυο γονείς είναι άντρες ή δυο γυναίκες. Μόνο αγάπη. Νομίζω πως κάπου έχει μπερδευτεί λίγο ο κόσμος, γιατί και η θρησκεία κάπου τους μπερδεύει.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά τη σεξουαλική ταυτότητα του κάθε παιδιού και του κάθε ανθρώπου δεν θα την κρίνουν οι γονείς του, ούτε το τι θα δει. Είναι καθαρά μέσα του. Θα έπρεπε να έχω γίνει γκέι με αυτά που έχω περάσει πιτσιρικάς και έχω ακούσει. Από αντίδραση και μόνο γι’ αυτά που άκουγα για χρόνια, θα έπρεπε να γίνω. Από αντίδραση και μόνο θα έπρεπε να έχω γίνει γκέι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...