Γιώργος Μαυρίδης: Η υποψηφιότητα με τη Νοτοπούλου και οι τρεις όροι για να πει το «ναι»

Γιώργος Μαυρίδης: Η υποψηφιότητα με τη Νοτοπούλου και οι τρεις όροι για να πει το «ναι»

Θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Ο προεκλογικός πυρετός έχει «χτυπήσει» και τη Θεσσαλονίκη καθώς οι υποψήφιοι Δήμαρχοι αναζητούν τα ονόματα που θα εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους.

Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες θέλουν την Κατερίνα Νοτοπούλου να έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Μαυρίδη ώστε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο tattoo artist, εξάλλου είναι άνθρωπος με ευαισθησίες και είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις. Ο ίδιος έχει επιλέξει να κάνει τις κινήσεις του και να βοηθάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε επικοινωνία του news.gr με τον Γιώργο Μαυρίδη επιβεβαίωσε πως του έχει γίνει πρόταση από την κ. Νοτοπούλου και αποκάλυψε τα τρία πράγματα που της ζήτησε προκειμένου να μπορέσει να της πει το πολυπόθητο «ναι».

«Κατ’ αρχάς, αν το κάνω, θα το κάνω αφιλοκερδώς για να βοηθήσω, αφού έτσι κι αλλιώς «τρέχω» πράγματα για την Θεσσαλονίκη. Έχω ζητήσει, για να μπορέσω να πω το ναι, να ξέρω ότι θα αναλάβω να βοηθήσω τους αστέγους, τα αδέσποτα και τη θετική προοπτική της πόλης. Αν γίνουν αυτά τα τρία πράγματα μπορεί να πω και το ναι» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στο news.gr.

Παρακαλούμε περιμένετε ...