Αγγελάκας: Μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ

Αγγελάκας: Μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ

Αν δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία του συγκροτήματος, δεν θα παίξει ούτε ο ίδιος

Θέση παίρνει, ο Γιάννης Αγγελάκας για την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας του διεθνούς φήμης ελληνικού ελληνικού black metal συγκροτήματος, Rotting Christ, στην Πάτρα.

Ο καλλιτέχνης με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ξεκαθαρίζει πως εάν δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία των Rotting Christ, δεν θα παίξει ούτε ο ίδιος στην Πάτρα στην προγραμματισμένη του αυριανή εμφάνιση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει:

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.
Γ.Αγγελάκας»

Ο Σάκης Τόλης, ο frontman των Ελλήνων blackmetallers, Rotting Christ, παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει δημόσια θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει, σε μια κίνηση που δείχνει πολλά ,έκανε like στην ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...