Η θλιβερή επέτειος στην πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη και τα συγκινητικά του λόγια

Η θλιβερή επέτειος στην πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη και τα συγκινητικά του λόγια

23 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη Παραρά

Μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη έκανε το κέφι της μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 προκαλώντας… κομφούζιο με τα καυστικά της σχόλια για τα όσα συνέβαιναν στη χώρα. Η εκπομπή Κομφούζιο από το μακρινό 1995 προβαλλόταν ζωντανά και καθήλωνε τους Θεσσαλονικείς -και όχι μόνο- στις τηλεοράσεις τους.

Αντώνης Κανάκης, Αντώνης Παραράς και Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν κολλητοί φίλοι και μοιραζόντουσαν τα ίδια όνειρα και το ίδιο πάθος για δουλειά.

Δυστυχώς, το νήμα της ζωής του Αντώνη Παραρά κόπηκε πρόωρα. Σε ηλικία μόλις 29 ετών ο νεαρός «έφυγε» από λευχαιμία.

Ο Αντώνης Κανάκης δεν ξεχνά τον κολλητό του φίλο και ας έχουν περάσει 23 χρόνια από τον θάνατο του.

Η χθεσινοβραδυνή πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα συνέπεσε με την θλιβερή επέτειο θανάτου του Αντώνη Παραρά. Ήταν 4 Φεβρουαρίου του 1997 όταν το χαμόγελο του έσβησε για πάντα.

«Θα ήθελαν πάρα πολύ να ήμασταν παρέα και να γελούσαμε και να διασκεδάζαμε και να σατιρίζαμε όλα αυτά τα πράγματα και όλους αυτούς που καθορίζουν τις ζωές μας κι όλο αυτό το γύρω γύρω που κοντεύει να μας τρελάνει, αλλά δεν είναι μαζί μας εδώ και 23 χρόνια. Και κάθε χρόνο, όποτε είμαστε στον αέρα, εννοείται τον θυμόμαστε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι βγήκαμε φέτος, κάναμε αυτό το νέο ξεκίνημα 4 Φεβρουαρίου και ακριβώς σαν σήμερα πριν 23 χρόνια ο φίλος Αντώνης Παραράς την έκανε και τον έχουμε με μεγάλη αγάπη πάντα μέσα στην καρδιά μας και πάντα τον θυμόμαστε όπως ήταν και όπως ήμασταν τότε, σε πολύ ρομαντικές, πολύ όμορφες και αγνές εποχές.

Κάθε φορά που μεταδίδουμε αυτό το βίντεο προσπαθώ να συνειδητοποιήσω και αυτό που έγινε και ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου και την αγάπη μου στην οικογένεια και στους γονείς που πραγματικά από τότε που έγινα και πατέρας ειδικά προσπαθώ νασυνειδητοποιήσω πώς το άντεξαν αυτό το πράγμα αυτοί οι άνθρωποι. Ένα θαυμάσιο παιδί, ένα πραγματικό διαμάντι σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Μια σπάνια περίπτωση» ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: 

Παρακαλούμε περιμένετε ...