Με ντεφιλέ στο Central Park τα 50α γενέθλια του οίκου Ralph Lauren

Με ντεφιλέ στο Central Park τα 50α γενέθλια του οίκου Ralph Lauren

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στη γενέτειρά του Νέα Υόρκη

O οίκος Ralph Lauren ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 χρόνια λειτουργίας του με ντεφιλέ και στη συνέχεια επίσημο δείπνο στο εντυπωσιακό Bethesda Terrace του Central Park κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το Fashion Network.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση της νέας κολεξιόν του οίκου στο Bethesda Terrace, ένα περιζήτητο σημείο για τους παρατηρητές του πάρκου και θα προβάλει την οργάνωση Central Park Conservancy, η οποία έχει αναλάβει την προστασία και τη διοίκηση του πάρκου. Η οργάνωση αυτή διαχειρίζεται τα 3/4 του ετήσιου προϋπολογισμού των 65 εκατομμυρίων δολαρίων, που διατίθεται για τη συντήρησή του. Με το ντεφιλέ αυτό, ο σχεδιαστής θέλει να «αποτίσει φόρο τιμής» στη γενέτειρά του Νέα Υόρκη, το επίκεντρο της αμερικανικής μόδας και της βιομηχανίας της οποίας είναι πρωτοπόρος εδώ και πέντε δεκαετίες, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο 78χρονος σχεδιαστής είναι λάτρης του τεράστιου πάρκου έκτασης 3.410 στρεμμάτων του Μανχάταν. Πριν από 10 χρόνια, ο Λόρεν γιόρτασε τα 40 χρόνια του οίκου επίσης στο Central Park, παραθέτοντας δείπνο στο χώρο του Conservancy Garden. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο οίκος αρχίζει να εμπλουτίζει τα ντεφιλέ του με μια τέταρτη διάσταση, με τη βοήθεια μιας ψηφιακής προβολής πάνω σε συντριβάνια στην κεντρική λίμνη του Central Park, ανακοινώνοντας με τον τρόπο αυτό την είσοδο του εμβληματικού Polo σε μια νέα εποχή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...