ΗΠΑ: Πρώην αθλητής ΜΜΑ μαχαίρωσε 17 φορές την πρώην σύντροφό του και την έκρυψε στη ντουλάπα του

ΗΠΑ: Πρώην αθλητής ΜΜΑ μαχαίρωσε 17 φορές την πρώην σύντροφό του και την έκρυψε στη ντουλάπα του

Tο ζευγάρι είχε έναν έντονο τσακωμό μία μέρα πριν τον φόνο της νεαρής κοπέλας

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα με δράστη έναν πρώην αθλητή Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (ΜΜΑ) και θύμα την 24χρονη πρώην σύντροφό του αποκαλύφθηκε στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Dwayne Herelle Jr συνελήφθη για τον φόνο της Irene Torres, το πτώμα της οποίας έκρυψε μετά το έγκλημα μέσα στην ντουλάπα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε έναν έντονο τσακωμό μία μέρα πριν τον φόνο της νεαρής κοπέλας, ο οποίος φαίνεται να είναι και ο λόγος αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Ο Herelle Jr περίμενε κρυμμένος την 24χρονη έξω από το σπίτι της στο Τενεσί, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την μαχαίρωσε 17 φορές. Αμέσως μετά ο 28χρονος έβαλε το άψυχο σώμα της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, οδήγησε μέχρι το διαμέρισμα του και το έκρυψε στην ντουλάπα του. Πέταξε δε τα γεμάτα με αίμα ρούχα της πρώην κοπέλας του σε έναν κοντινό κάδο, για να ξεφορτωθεί τα όποια στοιχεία μπορούσαν να τον συνδέσουν με τον φόνο.

Ο ντεντέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Νάσβιλ που ασχολήθηκε με την υπόθεση, Derry Baltimore, δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου, για το τι συνέβη μεταξύ του Dwayne Herelle Jr και της Irene Torres την μοιραία μέρα της 29ης Ιανουαρίου: «Μαλώσανε και άρχισε να τη μαχαιρώνει και αφού τη μαχαίρωσε την έβαλε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Υπήρχαν αμυντικά τραύματα στο σώμα της, ενώ ο γιατρός με ενημέρωσε πως είχε 17 πληγές από μαχαιριές».