Βίντεο σοκ: Άνδρας χτυπάει τη σύζυγό του επειδή πήγε σε ινστιτούτο ομορφιάς

Βίντεο σοκ: Άνδρας χτυπάει τη σύζυγό του επειδή πήγε σε ινστιτούτο ομορφιάς

Δεν επενέβη κανείς να τον σταματήσει

Έξαλλος έγινε ένας άνδρας στο Τουρκμενιστάν με τη σύζυγό του, η οποία τόλμησε να επισκεφτεί ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω εισβάλει στο κατάστημα και αρχίζει να κλωτσά τη γυναίκα μπροστά στα μάτια υπαλλήλων και πελατών, που στέκουν παγωμένοι και δεν επεμβαίνουν. Και σαν να μην έφτανε η πρώτη επίθεση ο άνδρας φεύγει και λίγα λεπτά μετά επιστρέφει για να ρίξει μπουνιές στη γυναίκα του.

Η επίθεση, που καταγράφηκε σε βίντεο, φαίνεται να έγινε στην περιοχή Kyoshi κοντά στην πρωτεύουσα Ashgabat. Στο Τουρκμενιστάν οι γυναίκες ζουν σε ένα αυταρχικό περιβάλλον, με την κυβέρνηση να έχει μετατρέψει σε ταμπού το βάψιμο μαλλιών, το μανικιούρ και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Μάλιστα οι σύζυγοι μπορούν να τιμωρηθούν με πρόστιμο αν οι γυναίκες τους επισκεφτούν κάποιο κέντρο αισθητικής όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η κυβέρνηση του Τουρκμενιστάν έχει αυξήσει τον έλεγχο των δικαιωμάτων των γυναικών από τότε που ο νέος πρόεδρος Serdar Berdymukhammedov ήρθε στην εξουσία τον Μάρτιο, διαδεχόμενος τον πατέρα του, Gurbanguly Berdymukhammedov.

Οι αισθητικοί, που αναγκάζονται να κάνουν τη δουλειά τους κρυφά, κινδυνεύουν με φυλάκιση για την προσφορά τέτοιων υπηρεσιών.

Οι γυναίκες στο Τουρκμενιστάν απαγορεύεται να κάθονται στα μπροστινά καθίσματα των αυτοκίνητων, δεν μπορούν να βγάλουν άδεια οδήγησης ενώ στο θέμα της ένδυσης τις υποχρεώνουν να φορούν τα παραδοσιακά ρούχα, ενώ δεν επιτρέπεται ακόμα και να φοράνε ενισχυμένα σουτιέν.

Δείτε μετά το 0:40: