Θρίλερ σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ: Γυναίκα γδύθηκε και φώναζε «Allahu Akbar» – Δείτε βίντεο

Θρίλερ σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ: Γυναίκα γδύθηκε και φώναζε «Allahu Akbar» – Δείτε βίντεο

Ένας 35χρονος επιβάτης κατάφερε να την ακινητοποιήσει - Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Παρίσι

Σε θρίλερ εξελίχθηκε πτήση από τη Λάρνακα της Κύπρου με προορισμό το Μάντσεστερ της Αγγλίας, όταν μια γυναίκα γδύθηκε μέσα στο αεροπλάνο και άρχισε να τρέχει προς το πιλοτήριο φωνάζοντας «Allahu Akbar».

Η γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών φάνηκε να υπαινίσσεται, ότι είχε μαζί της εκρηκτικά στο αεροσκάφος της εταιρείας Jet2 και επίσης ρώτησε τα παιδιά, με τα οποία ήταν μαζί, αν ήταν «έτοιμα να πεθάνουν». Είπε, επίσης, στους τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό ότι οι γονείς της ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.

Ένας επιβάτης, ο Phillip O'Brien, που βρισκόταν στο αεροσκάφος με άλλα έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά του ηλικίας 8 έως 14 ετών, επενέβη και σταμάτησε την γυναίκα. Ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν σαν σεκιούριτι όταν ήταν έφηβος, δήλωσε στην Daily Mail για το περιστατικό: «Όταν η γυναίκα κατευθύνθηκε ξανά προς το πιλοτήριο, πήρα τον έλεγχο, την ακινητοποίησα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι».

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η πτήση κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο «Charles De Gaulle» στο Παρίσι, όπου αποβιβάστηκε η γυναίκα και συνελήφθη για διατάραξη αεροπορικής πτήσης και απειλή.