Έκλεισαν την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί και την βασάνισαν μέχρι θανάτου

Έκλεισαν την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί και την βασάνισαν μέχρι θανάτου

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης

Η υπόθεση πήγε στις αίθουσες των δικαστηρίων και τα όσα ακούστηκαν είναι πραγματικά σοκαριστικά. Οι δυο γονείς βασάνισαν μέχρι θανάτου τα δυο ανήλικα παιδιά τους. Για την 14χρονη Μαίρη αναφέρει πως την είχαν κλεισμένη σε κλουβί, την ταΐζαν με αποφάγια και την χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβα. Το πτώμα της μικρής ανακαλύφθηκε στις 20 Δεκεμβρίου δίπλα στο τροχόσπιτο της οικογένειας.

Όπως αναφέρει η The Sun, η αστυνομία βρήκε και το πτώμα του Ελγουίν τζούνιορ, κατά δυο χρόνια μεγαλύτερου αδερφού της Μαίρης.

Πέντε μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Πρόκειται για τους γονείς των παιδιών, τον θείο τους, την γιαγιά και τον φίλο της γιαγιάς.

Ο πατέρας της κοπέλας

Ένας από τους αστυνομικούς αναφέρει πως η Μαίρη ζούσε μέσα σε κλουβί. Την είχαν δέσει και την χτυπούσαν άγρια. Η κοπέλα έκανε μπάνιο μόνο όταν μετέφεραν το κλουβί της. Ήταν αποστεωμένη από την πείνα και οι κλειδώσεις της ήταν πρησμένες από την κακουχία και το ξύλο.

Το πιο ανατριχιαστικό κομμάτι της υπόθεσης είναι ότι ο πατέρας της την είχε τραβήξει και φωτογραφία μέσα στο κλουβί, την οποία έχουν οι αρχές, ενώ στο φαγητό που της έδιναν έβαζαν μέσα ξύδι ή βελόνες για να μην μπορεί να φαγωθεί.

Οι γονείς δεν δείχνουν καμία μετάνοια και ισχυρίζονται πως η κοπέλα ήταν άτακτη και δεν βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού.