Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Το βίντεο που βοήθησε τις Αρχές στην ταυτοποίηση των συλληφθέντων

Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Το βίντεο που βοήθησε τις Αρχές στην ταυτοποίηση των συλληφθέντων

Πρόκειται για μία παλαιότερη καταγραφή μερικών από αυτών που φέρονται να συμμετείχαν και στα επεισόδια έξω από το γήπεδο του βόλεϊ

Φαίνεται ότι οι Αρχές έψαξαν πολύ για να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν κάποιους από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 31χρονου ασυνομικού στου Ρέντη. Σε αυτό βοήθησε ένα βίντεο οπαδικών επεισοδίων το 2022 στο Νέο Φάληρο, καθώς φαίνεται ότι δείχνει κάποια από τα ηγετικά στελέχη.

Είναι στις 18.00 το απόγευμα της 5ης Δεκεμβρίου του 2022 στην υπόγεια διάβαση, πριν διεξαχθεί στο ΣΕΦ, ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναικού και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, δύο άτομα φορούν στολές Άη Βασίλη και δίνουν το πρόσταγμα για τις επιθέσεις προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στην υπόγεια διάβαση. Από τα βίντεο καθώς και κατάθεση, προέκυψε ότι ο 27χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ ήταν ντυμένος με στολή Άη Βασίλη και φορούσε μία αντισφυξιογόνα μάσκα καθώς και ένα τσαντάκι που περιείχε βόμβες μολότοφ.

Επιπλέον, είναι και ένας 24χρονος συλληφθέντας, ο υπαρχηγός όπως λένε χαρακτηριστικά, ο οποίος επίσης φορούσε στολή Άη Βασίλη και λευκά μούσια.

Ήταν περίπου 50-100 οπαδοί που κινήθηκαν από το ΣΕΦ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη δικογραφία αναφέρεται πως η συγκεκριμένη επίθεση χαρακτηρίζεται ως παρόμοια σε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ίδιας κλίμακας με αυτή που εξελίχθηκε στου Ρέντη.