Μακελειό στην Γλυφάδα: Γιατί η Δέσποινα Καρνέση αρνείται να καταθέσει – Εξιχνιάστηκε πού βρήκε την καραμπίνα ο δράστης

Μακελειό στην Γλυφάδα: Γιατί η Δέσποινα Καρνέση αρνείται να καταθέσει – Εξιχνιάστηκε πού βρήκε την καραμπίνα ο δράστης

Η γυναίκα θεωρείται ως μάρτυρας-κλειδί, αλλά δεν έχουν μιλήσει μαζί της οι αστυνομικοί για το τριπλό φονικό στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας

H κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση θεωρείται πολύ σημαντική από την αστυνομία για να λυθεί ο γρίφορς σχετικά με το κίνηττο του 76χρονου δράστη στο τριπλό φονικό στην Γλυφάδα. Πρόκειται για την αδελφή και σύζυγο των θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο στο μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας. Ωστόσο. ακόμα δεν έχουν μιλήσει  μαζί της οι αστυνομικοί.

Μέχρι στιγμής, η γυναίκα αυτή που χτυπήθηκε σκληρά από τη μοίρα και έζησε καρέ - καρέ το μακελειό, φαίνεται κάπως αρνητική στο να μιλήσει στα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα στην αδελφή της και τον Αιγύπτιο, μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Προφανώς δεν τη βοηθά η ψυχολογική της κατάσταση και δεν μπορεί προς το παρόν να δώσει κατάθεση.

Βέβαια, από το πρώτο λεπτό, οι πληροφορίες του καναλιού ανέφεραν ότι η Δέσποινα Καρνέση δεν αποτελούσε στόχο για τον Αιγύπτιο, δεν είχε έχθρα μαζί της. Η γυναίκα αυτή δεν ασχολείται με τα οικονομικά της εταιρίας, αλλά μόνο με τα νομικά.

Την ίδια ώρα, δύο αντικρουόμενες μεταξύ τους καταθέσεις μαρτύρων δημιουργούν ερωτήματα για τη σχέση που είχε ο 76χρονος με τη Δέσποινα Καρνέση. Η μια αναφέρει ότι ο άνδρας, πριν ανοίξει πυρ και σκοτώσει την αδελφή της, τον γαμπρό της και τον καπετάνιο, την κλείδωσε μέσα στην τουαλέτα μαζί με άλλη μια υπάλληλο για να την προστατεύσει και να μη δει ότι θα σκότωνε την αδελφή της. Από την άλλη, άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι οι δύο γυναίκες κλειδώθηκαν μόνες τους, προκειμένου να γλιτώσουν.

Έτσι βρήκε το όπλο ο μακελάρης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κοντόκαννη καραμπίνα με την οποία ο Αιγύπτιος σκόρπισε τον θάνατο, υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια στη βίλα.

Ο 76χρονος ως επιστάτης στο κτήμα στους Πεταλιούς, πρόσεχε τα αμπέλια που είχε η οικογένεια. Έβαζε λοιπόν άλλους εργαζόμενους να πυροβολούν στον αέρα με αυτό το όπλο για να διώχνουν τα πουλιά και να μην καταστρέφουν τα σταφύλια.

Αυτό σημαίνει ότι, αν και παλιό, το όπλο ήταν λειτουργικό και ο 76 χρονος το γνώριζε καλά παρότι είχε ξυσμένο αριθμό. Έτσι, απαντάται και το ερώτημα αν κάποιος του έδωσε το φονικό όπλο.

Ο μακελάρης, την περασμένη εβδομάδα, έφυγε με το καράβι και ταξίδεψε από τους Πεταλιούς για την Αθήνα αποφασισμένος να πάρει ζωές, καθώς σε όλη αυτή τη διαδρομή είχε στις αποσκευές του την κοντόκαννη καραμπίνα.

Το περίστροφο που κατείχε δεν είχε απασχολήσει έως τώρα και δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί από που το προμηθεύτηκε.