«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Μαρτυρία και φωτογραφία «δείχνουν» τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει τζόγο

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Μαρτυρία και φωτογραφία «δείχνουν» τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει τζόγο

Ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας κατηγορείται μαζί με άλλα δύο άτομα για εγκληματική δραστηριότητα 600.000 ευρώ

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις, μετά την αποκάλυψη ότι η Aρχή για το ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος «κυνηγάει» τον επικεφαλή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» για εγκληματική δραστηριότητα 600.000 ευρώ από τα χρήματα που προορίζονταν για τα γεύματα των άπορων. Ο ίδιος αρνείται ότι παίζει τζόγο, όμως μια φωτογραφία από «φρουτάκια» και μαρτυρία ιδιοκτήτη πρακτορείου «δείχνουν] τον Κώστα Πολυχρονόπουλο, ότι έπαιζε τζόγο.

Στην εκπομπή «Live News» του Mega, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε μία φωτογραφία, όπου απεικονίζει τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Στο τραπέζι που κάθεται να παίξει ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει πάνω καφέ, νερό και τσιγάρα, πιθανόν δείγμα μακράς παραμονής του σε αυτό.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών είναι κοντά στην κοινωνική κουζίνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκέντρωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος το τελευταίο 24ωρο, αναφέρουν ότι σε παλιότερο χρόνο ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας επισκεπτόταν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, όπου ήταν στην ιδιοκτησία πατέρα γνωστής παρουσιάστριας και πλέον δεν το έχει στην ιδιοκτησία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να εμφανιζόταν σε πολλά πρακτορεία παίζοντας τυχερά παιχνίδια καταθέτοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είχε μετακινηθεί και έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλης Λαμπρόπουλου, σε ό,τι αφορά την έρευνα της Αρχής Ξέπλυμα Χρήματος φαίνεται ότι τα ποσά που έχουν χαθεί στον ηλεκτρονικό τζόγο ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ, φθάνοντας και πιθανόν ξεπερνώντας ακόμα και το εκατομμύριο, δεδομένου ότι η έρευνα που έχει γίνει μέσα στο χρόνο είναι τα 2 χρόνια.

Ιδιοκτήτης πρακτορείου: «Ήταν καλός παίκτης»

Πάντως, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε ερώτηση που του έγινε αρχικά από τον Alpha και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Βικτωρία Δαρράτου, έκανε λόγο για έναν φίλο του που του έδινε την κάρτα, εκείνος πήγαινε στο POS κι έπαιρνε χρήματα.

«Εγώ δεν παίζω ποτέ. Έχω έναν φίλο ο οποίος μου έδινε την κάρτα, πήγαινα στο POS και έπαιρνα χιλιάρικα. Αυτά τα λεφτά ήταν για τον «Άλλον Άνθρωπο». Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα…» ήταν η ακριβής δήλωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Η εκπομπή T-live του Alpha και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος, Ρένα Κουβελιώτη εντόπισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου και χαρακτήρισε τον δημιουργό της «Κοινωνικής Κουζίνας» «καλό παίκτη».

«Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε για να του δίνουμε εμείς να χτυπάει την κάρτα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης» δήλωσε χαρακτηριστικά το κοντινό του πρόσωπο στο T-live.