Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Οι Αρχές έχουν εξακριβώσει την διαδρομή των δραστών και ψάχνουν οπτικό υλικό για τυχόν «πρόβες» που έκαναν τις προηγούμενες μέρες

Έρευνες σε σπίτια και σε τραπεζικούς λογαριασμούς πραγματοποιούν οι αστυνομικοί, που παρακολουθούν στενά την Greek Mafia, μετά την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει έρευνες στο σπίτι του 44χρονου θύματος, προκειμένου να βρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν, για την εξιχνίαση της δολοφονίας του. Παράλληλα, αναμένεται να ζητήσουν από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Βαγγέλη Ζαμπούνη. Ελέγχοντας τους λογαριασμούς, θέλουν να ξεκαθαρίσουν τη ροή του χρήματος, καθώς θεωρούν, ότι κάπου εκεί βρίσκεται και το κίνητρο για τη δολοφονία του.

Οι Αρχές αποκλείουν οι εκτελεστές που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή την εκτέλεση, να έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη δολοφονία για την Greek Mafia στη χώρα μας, ενώ έχουν καταφέρει να εξακριβώσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες, φεύγοντας από το σημείο που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου. Αυτό είναι κάτι που βοηθά ιδιαίτερα τις έρευνες, καθώς οι δολοφόνοι είχαν κάνει σίγουρα τη συγκεκριμένη διαδρομή και τις προηγούμενες ημέρες και υπάρχει η πιθανότητα να μην είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.