Δολοφονία της 23χρονης εγκύου στην Κυψέλη: Απολογούνται μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά – Αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες

Δολοφονία της 23χρονης εγκύου στην Κυψέλη: Απολογούνται μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά – Αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση

Απολογούνται οι τρεις συλληφθείσες για την δολοφονία της 23χρονης μητέρας από την Κυψέλη, με το κατηγορητήριο να είναι βαρύτατο.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούνται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε τη συγκεκριμένη οικογένεια. Περιλαμβάνονται κακουργήματα, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για εμπορία ανθρώπων αλλά και για διακοπή κύησης.

Το τελευταίο αδίκημα αφορά στην σπιτονοικοκυρά, διότι η αδικοχαμένη 23χρονη όταν δολοφονήθηκε κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των φερόμενων ως δραστών μετά από τη μήνυση του πατέρα της 23χρονης, για την οποία ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση.

Ελήφθησαν πολλές μαρτυρικές καταθέσεις, έγινε και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, όλα αυτά τα στοιχεία έριξαν φως στην υπόθεση, με αποτέλεσμα ο ανακριτής που χειρίστηκε την έρευνα να εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τριών γυναικών, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτες τέλεσης νέων αντίστοιχων αξιόποινων πράξεων.

Η υπόθεση αυτή φαινόταν να έχει βαλτώσει, με τις αρχές να μην να μην μπορούν να φτάσουν στην ταυτοποίηση δραστών, μέχρι την μήνυση του πατέρα της 23χρονης, για την οποία ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα και έτσι προέκυψαν οι φερόμενες ως δράστριες της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, ήτοι για το αν θα προφυλακιστούν η όχι.