Μυστήριο με τη νεκρή 59χρονη στο Πήλιο: «Άργησα να ειδοποιήσω γιατί κοιμόμουν» κατέθεσε ο σύζυγος – Πληροφορίες ότι το ζευγάρι ήταν σε διάσταση

Μυστήριο με τη νεκρή 59χρονη στο Πήλιο: «Άργησα να ειδοποιήσω γιατί κοιμόμουν» κατέθεσε ο σύζυγος – Πληροφορίες ότι το ζευγάρι ήταν σε διάσταση

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η δολοφονία της Γερμανίδας τουρίστριας στη Μηλίνα Πηλίου που παρ’ ότι αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς έδειξε ότι η γυναίκα πέθανε από σφαίρα που δέχθηκε πισώπλατα.

Χθες (02/08) κατέθεσε ξανά στην Αστυνομία τόσο ο σύζυγος της 59χρονης που την εντόπισε νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους όσο και η κόρη της.

«Άργησα να ειδοποιήσω τις Αρχές επειδή κοιμόμουν» φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Η εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα ενώ οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αδέσποτης σφαίρας ενώ συνεχίζουν να αναζητούν τον δράστη αλλά και το όπλο του εγκλήματος.

Τι κατέθεσε ο 62χρονος σύζυγος

«Κοιμόμουν. Κάνω κάτι μαστορέματα στο σπίτι. Ήμουν κουρασμένος και είχα πέσει για ύπνο από το μεσημέρι όπως συνήθιζα τις τελευταίες ημέρες. Όταν ξύπνησα αργά το απόγευμα, φώναζα τη Σ… Δεν απαντούσε. Βγήκα στην αυλή και την βρήκα πεσμένη στο έδαφος. Προσπάθησα να τη συνεφέρω αλλά δεν ανταποκρινόταν. Κάλεσα βοήθεια και με ασθενοφόρο πήγαμε στο κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου μου είπαν ότι είχε πεθάνει» ανέφερε στην κατάθεσή του ο 62χρονος.

Τόσο η πρώτη όσο και η δεύτερη κατάθεσή του έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Action 24, με διερμηνέα παρά το γεγονός ότι γνωρίζει καλά ελληνικά.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Η άτυχη τουρίστρια πυροβολήθηκε την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Action 24, η σφαίρα που βρέθηκε στην πλάτη της ήταν με φορά από κάτω προς τα πάνω. Το δεδομένο αυτό αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, από το να σκοτώθηκε η γυναίκα από αδέσποτη σφαίρα μέχρι και την περίπτωση του να κρύβεται κάποιο πρόσωπο πίσω από τον πυροβολισμό της.

Σε διάσταση το ζευγάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Action24 το ζευγάρι ήταν σε διάσταση αλλά είχε επιλέξει να κάνει κοινές διακοπές στο Πήλιο χωρίς κάτι να καταδεικνύει πως υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους. Το ζευγάρι δεν είχε αντιπαραθέσεις με κανέναν στην περιοχή σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

«Έρχονταν εδώ με τα κορίτσια, τρώγανε. Ο άνδρας ήταν λιγάκι με κατεβασμένο το κεφάλι, αλλά η γυναίκα του ήταν αστέρι. Στα 30-40 μέτρα σε έβλεπε και χαιρετούσε» ανέφερε κάτοικος της Μηλίνας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action24.