Θρίλερ με τον θάνατο της 59χρονης Γερμανίδας: Καταρρίπτεται η θεωρία της αδέσποτης σφαίρας – Δολοφονία «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Θρίλερ με τον θάνατο της 59χρονης Γερμανίδας: Καταρρίπτεται η θεωρία της αδέσποτης σφαίρας – Δολοφονία «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία που φέρεται να οδηγούν τους αξιωματικούς της Ασφάλειας στην εγκληματική ενέργεια - Δεύτερη κατάθεση του συζύγου της

Το θρίλερ γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της 59χρονης Γερμανίδας στο Πήλιο, συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς απορρίπτουν την θεωρία της αδέσποτης σφαίρας και να καταλήγουν, ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Alpha, η αστυνομία φέρεται να θεωρεί ότι υπήρχε δράστης, ο οποίος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Παράλληλα, η εκδοχή ο θάνατος της γυναίκας να προήλθε από άσκοπο πυροβολισμό, «αδυνατίζει» κι αυτό διότι σε αυτήν την περίπτωση η τροχιά της σφαίρας που την έπληξε, θα έπρεπε να είναι από πάνω προς τα κάτω, ενώ αντιθέτως το σημείο εισόδου της σφαίρας είναι χαμηλότερα στο σώμα της από το σημείο εξόδου, δηλαφή έχει βληθεί με τροχιά από κάτω προς τα πάνω.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι, πως δεν έχει βρεθεί ακόμη ο κάλυκας, όπως και το όπλο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, θεωρεί πως ό,τι έγινε, συνέβη από κοντινή απόσταση και λόγω του διαμετρήματος του τραύματος.

Σε δεύτερη κατάθεση κλήθηκε ο σύζυγος του θύματος

Ο 62χρονος σύζυγος της γυναίκας κλήθηκε στο μεταξύ για δεύτερη φορά από την Αστυνομία για να δώσει κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις. Στην αρχική του κατάθεση στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ανέφερε, ότι η άτυχη σύζυγός του ήταν ζωντανή, όταν έφυγε από το σπίτι ένας τεχνικός, τον οποίο ο ίδιος είχε καλέσει για να κάνει κάποιες εργασίες. Ο Γερμανός υποστηρίζει, ότι όταν έφυγε ο τεχνικός, έπεσε για ύπνο και όταν ξύπνησε, βρήκε τη γυναίκα του νεκρή στην αυλή.

Έτσι, δικαιολόγησε ότι καθυστέρησε σχεδόν 5 ώρες να ειδοποιήσει τις Αρχές. Την κατάθεσή του επιβεβαίωσε ο τεχνικός, ο οποίος όμως είπε, ότι δεν μπορεί να ξέρει, αν συνέβη κάτι μετά την αποχώρησή του. Το πρωί κλήθηκαν για κατάθεση γείτονες του ζευγαριού, οι οποίοι όπως είπαν, δεν άκουσαν, ούτε αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώνεται στο γεγονός πως το σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού, αλλά και στον τρόπο που δέχθηκε τη σφαίρα. Ίχνη παραβίασης δεν υπάρχουν, ενώ άφαντο παραμένει και το όπλο του εγκλήματος.