Κρήτη: Για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικη είχε ελεγχθεί πριν μερικούς μήνες ο κατηγορούμενος λυράρης

Κρήτη: Για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικη είχε ελεγχθεί πριν μερικούς μήνες ο κατηγορούμενος λυράρης

Πώς συνδέονται τα παιδιά των δύο υποθέσεων και ο τρόπος που... ξέφυγε πριν έναν χρόνο ο μουσικός

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι στην υπόθεση με 11χρονο που βιάστηκε και εξεδιδόταν από τον 66χρονο λυράρη στην Κρήτη, τόσο αρχίζει κια βρωμάει περισσότερο για την σκοτεινή του δράση. Πλέον, όλα δείχνουν ότι δεν είναι τυχαίο πως ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε ελεγχθεί για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Σε αυτή την ιστορία που φαίνεται να είχε εμπλακεί ο 66χρονος λυράρης και αφορά την παραγωγή πορνογραφικού υλικού ήταν πριν περίπου από ένα χρόνο.

Το στοιχείο που συνδέει την υπόθεση εκείνη με το κορίτσι και με αυτή που βρίσκεται τώρα στην δημοσιότητα με το αγόρι είναι ότι τα δύο ανήλικα παιδιά έχουν με στενό συγγενικό δεσμό, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου έδωσε άλλοθι στην ιστορία, παίρνοντας ουσιαστικά «πάνω του» την υπόθεση.

Παράλληλα, ο 66χρονος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο λυράρης φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία ήταν κλινήρης, ενώ φέρεται να ορκίστηκε επανειλημμένως σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν.