Άρης Σοϊλέδης: Έζησε ώρες αγωνίας με την Μαρία Αντωνά – Το αυτοκίνητο τους βρέθηκε στην άκρη ενός γκρεμού

Άρης Σοϊλέδης: Έζησε ώρες αγωνίας με την Μαρία Αντωνά – Το αυτοκίνητο τους βρέθηκε στην άκρη ενός γκρεμού

«Καλή χρονιά είπαμε; Αφού γλιτώσαμε καλά είμαστε»

Κυριολεκτικά από θαύμα σώθηκαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν βρέθηκε στην άκρη ενός γκρεμού. Ευτυχώς πρόλαβαν να το ακινητοποιήσουν και να μην τραυματιστεί κανείς από τους δύο τους. Το τροχαίο φαίνεται να συνέβη χθες (4.1.2023) το απόγευμα, ενώ δεν είναι γνωστό το σημείο και κάτω από ποιες συνθήκες.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor Άρης Σοϊλέδης και η σύντροφός του γνωστοποίησαν το τρομακτικό συμβάν που έζησαν με το τροχαίο που υπέστησαν, μέσα από τις σελίδες τους στα social media.

Σε βίντεο που πόσταραν φαινόταν το αυτοκίνητό τους στο χείλος του γκρεμού, ενώ ανέβασαν και μια φωτογραφία, που έδειχνε τη στιγμή που το όχημα εταιρείας οδικής βοήθειας έπαιρνε το όχημά τους για να το πάει στο συνεργείο.

«Καλή χρονιά είπαμε; Αφού γλιτώσαμε τον γκρεμό καλά είμαστε», έγραψε η Μαρία Αντωνά στο βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram και δείχνει το αυτοκίνητό τους να βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού.

Ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή, που το όχημα της οδικής βοήθειας φόρτωνε το αυτοκίνητο του ζευγαριού και έγραψε: «Αρχίσαμε. Μας μπήκες καλά».