Παντρεύονται το Σεπτέμβριο Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά – Ποιοι είναι οι κουμπάροι από το Survivor

Παντρεύονται το Σεπτέμβριο Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά – Ποιοι είναι οι κουμπάροι από το Survivor

Η δημοσιογράφος περιμένει τον αγαπημένο της να βγει από το παιχνίδι για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες

Έτοιμοιο να διαβούν τα σκαλία της εκκλησίας και να έρθουν εις γάμου κοινωνία ο ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης και η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι δεν έχει ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου, αλλά ο προγραμματισμός είναι για να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο. Η παρουσιάστρια του Open περιμένει να βγει ο αγαπημένος της από το Survivor, από το οποίο έχει προκύψει και κουμπαριά.

Η Αντωνά μίλησε αποκλειστικά στη Secret και στην Σάσα Σταμάτη: «Έχω μεγάλη αγωνία και παρακολουθώ την εξέλιξη και την πορεία του Άρη μέσα στο παιχνίδι. Κατά μία έννοια, θα μπορούσα να πω ότι το ζω μαζί του. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά τις αθλητικές επιδόσεις και είμαι σίγουρη ότι μετά το ατύχημα με τον ώμο του θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος».

Μάλιστα, η Μαρία αποκάλυψε ότι έχει ήδη βρει και το νυφικό. «Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω». Όσον αφορά τους κουμπάρους, το ζευγάρι τούς έχει βρει εδώ και καιρό. «Θα είναι οι καλοί μας φίλοι Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η κουμπαριά έγινε μέσα στο “Survivor”».

Σχετικά με την πρόταση γάμου, είπε: «Ήταν φαντασμαγορική. Έγινε σε ένα σκάφος, απέναντι από το γήπεδο του ΣΕΦ. Μου έδεσε τα μάτια, με πήγε εκεί και κάποια στιγμή ήρθε με drone το μονόπετρο».