Πλεύρης: «Είμαι χουντικός, φασίστας και ναζί» – Νέα επίθεση κατά της Μάγδας Φύσσα

Πλεύρης: «Είμαι χουντικός, φασίστας και ναζί» – Νέα επίθεση κατά της Μάγδας Φύσσα

Οι διάλογοι του συνηγόρου του Γιάννη Λαγού μέσα στο δικαστήριο

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, που εκπροσωπεί τον Γιάννη Λαγό στη δίκη της Χρυσής Αυγής, προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις και επιτέθηκε στη Μάγδα Φύσσα.

«Εγώ σας δηλώνω ότι είμαι ακροδεξιός, χουντικός, φασίστας, ναζί, δεν είναι αδίκημα. Οι δικηγόροι που μιλάνε για τη δίκη στην τηλεόραση για να μονολογούν. Όταν κάνει δηλώσεις η ΠτΔ "η δημοκρατία ενίκησε" τι νόημα έχει το Εφετείο.

Έχουμε στείλει διάφορες αιτήσεις και κανείς δεν απήντησε, ούτε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ούτε η κα. Σακελλαροπούλου», είπε o Κωνσταντίνος Πλεύρης σύμφωνα με το GoldenDawnWatch.

Στη συνέχεια ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού προχώρησε και στην επίθεση προς την Μάγδα Φύσσα.

Συγκεκριμένα όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε εάν ζητάει εξαίρεση από όλη τη δίκη απάντησε «ναι, κι έχουμε παράπονο γιατί δεν μας προστατέψατε. Τον είπε "δολοφόνο" κι εσείς δεν τη διορθώσατε. Αυτή είναι η κα Φύσσα (σε αυτό το σημείο ο Πλεύρης προσκόμισε φωτογραφία στο δικαστήριο) και δεν είναι αναρχική, είναι μια κομμουνίστρια που χαιρετάει έτσι (σε αυτό το σημείο έδειξε σηκωμένη γροθιά) και δε μου επιτρέψατε να κάνω ερώτηση για το Μελιγαλά».

«Και εδώ η κα Φύσσα απευθύνθηκε και στους αστυνομικούς λέγοντας "πιάστε τους φασίστες". Δεν παρεμβήκατε. Θέλουμε να σταματήσουμε εδώ για να αποφανθείτε για την κα εισαγγελέα», ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.