Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο καυγάς για το μήνυμα στο κινητό που οδήγησε στο έγκλημα

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο καυγάς για το μήνυμα στο κινητό που οδήγησε στο έγκλημα

Ο 25χρονος δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Εισαγγελέα την Πέμπτη το πρωί

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη χώρα μας με θύμα μια 19χρονη, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε ο 25χρονος σύντροφός της, ο οποίος στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως o 25χρονος παρουσιάστηκε στο Α.Τ του Δημοτικού Θεάτρου και παραδόθηκε. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού στον Πειραιά και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή, καθώς έφερε τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Ο 25χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη σύντροφό του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Εισαγγελέα την Πέμπτη στις 11 η ώρα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε έντονα με τη σύντροφό του την οποία ζήλευε παθολογικά και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το επεισόδιο φέρεται να έγινε μεταξύ 7 με 9 το πρωί.

Ειδικότερα μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε, η κοπέλα βρήκε ένα μήνυμα στο κινητό του και του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας, και ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο, της το τοποθέτησε στο πρόσωπο και την πυροβόλησε. Και οι δύο δούλευαν σε νυχτερινά μαγαζιά σε Τρούμπα και Καλλιθέα αντίστοιχα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Ο δράστης ανέφερε πως το όπλό με το οποίο σκότωσε τη σύντροφό του, το είχε αγοράσει πριν από 1 χρόνο από κάποιους αλλοδαπούς.

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει, σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του και τότε ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.