Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Συντετριμμένος και μετανιωμένος δηλώνει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Συντετριμμένος και μετανιωμένος δηλώνει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης

Ο 25χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την επόμενη Πέμπτη

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την επόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ζήτησε και έλαβε σήμερα ο 25χρονος Αλβανός καθ' ομολογίαν δράστης της στυγερής δολοφονίας της 19χρονης ομοεθνούς του συντρόφου του στο σπίτι όπου διέμεναν στα Καμίνια του Πειραιά.

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, όπου ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια, στο γραφείο του οποίου παρέμεινε για περισσότερο από 2 ώρες.

Ο δικηγόρος του δράστη σε δηλώσεις του υποστήριξε, ότι ο 25χρονος είναι μετανιωμένος και συντετριμμένος από την τραγική κατάληξη. «Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Είναι δεδομένο, πως μου έχει δηλώσει τη μεταμέλειά του. Είναι συντετριμμένος. Δεν θα ήθελα να κάνω μια πρόωρη τοποθέτηση, για το αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών», δήλωσε ο δικηγόρος του Χρήστος Ντιβανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος υποστηρίζει, πως τόσο ο ίδιος όσο και το θύμα είχαν εκρήξεις ζήλιας και ότι αφορμή για το μοιραίο καβγά που κατέληξε στο φονικό, ήταν ένα μήνυμα που είδε στο κινητό του η 19χρονη.